Nieuws

Talentcoach CyclingClassNL kiest voor huiselijke trainingsaccommodatie

Na een succesvol seizoen is Landal GreenParks ook komend seizoen partner van CyclingClassNL (CCNL). Deze samenwerking maakt mogelijk dat de jonge wielertalenten ook in 2024 gebruik kunnen maken van de fantastische faciliteiten van de vakantieaanbieder voor de trainingsstages die binnen het talententraject van CyclingClassNL plaatsvinden.

Martin Truijens zegt als hoofd talentcoach van CyclingClassNL blij en dankbaar te zijn dat Landal GreenParks betrokken blijft. “De faciliteiten van Landal GreenParks passen perfect bij ons initiatief waarin we jonge, talentvolle wielrenners en -rensters klaar proberen te stomen voor de volgende stap in hun carrière. De familiaire setting van de accommodaties op de Landal parken op de mooiste plekjes, maakt dat de renners en rensters zich snel thuis voelen. Naast de fysieke trainingen leren ze in korte tijd met elkaar verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om het bereiden van gezond voedsel, het schoonhouden van de leefomgeving en het respecteren van elkaars verschillen.”

“Fietstalent is van harte welkom om alles uit zichzelf te halen in de ontspannen setting van onze vakantieparken. De parken van Landal GreenParks zijn een perfecte uitvalsbasis om de prachtige regio’s rondom de parken te ontdekken. Toerfietsen, gravelbikes, technical trails of pumptracks zijn populair. Daarbij liggen de parken van Landal GreenParks aan de mooiste routes, zoals de Col du Vam of de Cauberg, dé wielerbergen in Nederland. De downhill bikeparks op onze buitenlandse bestemmingen zijn een aparte dimensie in het aanbod,” aldus Jeannette ten Kate namens Landal GreenParks.

CyclingClassNL verbleef vorige week bij Landal Coldenhove. In 2024 verblijft CyclingClassNL nog bij Landal Het Vennenbos, Landal Hoog Vaals en Landal Wirfttal in Duitsland.