Nieuws

Materiaal CyclingClassNL-atleten in orde dankzij Dynamic Bike Care

Dynamic Bike Care is per direct partner geworden van CyclingClassNL. Daarmee kunnen de talenten binnen dit wielerproject gebruik maken van de producten van deze leverancier van onderhoudsproducten, die ook verbonden is aan de wielerploegen van Team Jumbo-Visma. Door middel van workshops leren de profs van morgen tegelijkertijd alles over goed fietsonderhoud. Beide partijen merken nu al dat de samenwerking gesmeerd zal verlopen.

Dynamic Bike Care laat met de samenwerking zien hart te hebben voor de basis van de wielersport, zo meent partnership manager Jelmer Broekstra. “Door het partnership met CyclingClassNL dragen we ons steentje bij aan het begeleiden en vooruithelpen van de toekomst van het Nederlandse wielrennen. Door middel van workshops en de beschikbaarheid van dezelfde producten als de professionals van Team Jumbo-Visma zijn we van grote meerwaarde voor CyclingClassNL. We kijken erg uit naar de samenwerking en het ondersteunen van de toekomstige Nederlandse winnaars en winnaressen van grote wedstrijden en kampioenschappen.”

Martin Truijens is als hoofd talentcoach van CyclingClassNL al net zo enthousiast over de samenwerking. “We proberen op alle terreinen van de talentontwikkeling onze renners een zetje in de juiste richting te geven en daar hoort zeker ook fietsonderhoud bij. Dankzij de samenwerking met Dynamic Bike Care kunnen zowel de mechaniekers in de koers als de talenten thuis hun racefiets optimaal leren onderhouden. Ook dat is onderdeel van de opleiding van wielertalenten. Dankzij de samenwerking met de topproducten van Dynamic Bike Care weten we zeker dat ze ook op het terrein van onderhoud geen steken laten vallen.”